Over Dwarsstraat
leestijd: 1 min

Dwarsstraat benadert schrijvers van diverse pluimage, om waargebeurde verhalen die ze nog niet eerder hebben verteld aan het papier toe te vertrouwen. Romanciers, journalisten, copywriters, vertalers, dichters, plezierschrijvers, toneelauteurs... allemaal dragen ze immers gebeurtenissen met zich mee die het vertellen waard zijn maar die niet in hun dagelijkse werk passen.
En wij zijn gewoon benieuwd. Samen zijn deze verhalen een dwarsstraat in de schrijfkunst en vormen ze daarnaast een kleine alternatieve geschiedschrijving van de afgelopen vijftig jaar. We streven ernaar wekelijks twee à drie nieuwe verhalen aan de site toe te voegen en hopen dat onze lezers daar evenveel plezier aan beleven als wijzelf.
Dwarsstraat is een initiatief van Bert Hadders en José Cutileiro.

de kleine lettertjes
Copyright: Niets van deze website mag zonder toestemming van de betrokken auteur worden gekopieerd of gebruikt. Alle schrijvers op deze site hebben individuele afspraken met uitgevers, opdrachtgevers, etc. Zoekt u contact met een van de auteurs? Stuur ons een bericht. Wij helpen u graag verder.